dissabte, 9 de novembre del 2013

Seguim esperant la (in)justícia

Ahir, dia 5 de novembre de 2013, s’havia de celebrar la vista oral d’un procediment penal contra un company del nostre sindicat, però mitja hora abans que comencés, la jutgessa va decidit suspendre’l per la incompareixença d’un perit. Finalment, el judici tindrà lloc el 9 de maig de 2014. A aquest company se l’imputen uns fets que suposadament van succeir el febrer de l’any 2010, més enllà de les mentides perpetrades pels mossos d’esquadra i l’advocada de la Generalitat, més enllà de la denegació de proves, volem donar a conèixer la greu situació amb la que s’ha trobat el nostre company.
Quan el judici tingui lloc, ja hauran passat més de quatre anys d’aquell dia en el que unes quantes estudiants van voler mostrar el seu rebuig cap a l’exlehendkari Ibarretxe, cap a ell i cap a totes les persones que encobreixen la violació sistemàtica de drets humans. Han estat quatre anys d’esperes als passadissos dels jutjats, d’angoixes per saber com acabaria tot plegat…
Però nosaltres seguim i seguirem aquí, mostrant amb fermesa la més sincera solidaritat cap a aquelles companyes que són represaliades.
La seva repressió no ens aturarà!
Barcelona, 6 de novembre de 2013
Alerta Solidària i Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans