dijous, 6 de febrer del 2014

Contra la solidaritat burgesa, solidaritat obrera!

Ara ja fa un parell de mesos vàrem ser partícips de la ocupació simbòlica de la seu d’UPyD per part d’estudiants que varen mostrar la seva solidaritat amb les companyes encausades pels fets de la UAB de l’any 2010 relacionats amb aquest partit. No només això, sinó que altres companyes també varen realitzar diferents accions en seus d’aquest mateix partit arreu dels Països Catalans (Palma, Alacant…).
Davant d’aquests fets, no van faltar les reaccions populistes per part dels membres d’aquesta formació política, acusant a aquests estudiants de “feixistes” i de “perpetrar el major atac que ha viscut la democràcia”. A tota aquesta verborrea demagògica no hi varen faltar les veus que van acusar als Mossos d’Esquadra de “còmplices” d’aquesta mostra de solidaritat. I com no, Rosa Díez i el seu partit van pressionar al Departament d’Interior que procedissin contra les estudiants identificades. Un mes més tard, com no podia ser d’una altra manera, els responsables polítics dels Mossos d’Esquadra no van poder-se estar de mostrar un gest de solidaritat amb aquesta formació política que representa els seus mateixos interessos, encara que amb un discurs diferent, llavors van citar a declarar a una companya i van detenir a un company. Aquestes dues companyes la setmana vinent han estat citades a declarar a la ciutat de la justícia.
Fets com aquests demostren que la burgesia sempre anirà unida en la protecció de l’status quo que els beneficia i els protegeix. És per això que davant d’aquesta solidaritat entre les elits polítiques i dominants hem de mostrar la nostra, què és molt més forta que la seva.
Defensar la llengua no es cap delicte!
Defensar a les companyes tampoc!
Alerta Solidària,
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans