divendres, 8 de febrer del 2013

El SEPC es solidaritza amb el Casal Tio Cuc d'Alacant. Eliminem el feixisme dels nostres carrers!


El SEPC es solidaritza amb el Casal Tio Cuc d'Alacant. Eliminem el feixisme dels nostres carrers!

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) volem mostrar, més que mai, el nostre més sincer suport al Casal Popular Tio Cuc d'Alacant arran de les accions d'intolerància, persecució policial i odi que rep aquest col·lectiu per part de col·lectius feixistes que, com molts de nosaltres sabem, al País Valencià gaudeixen d'impunitat institucional (ja portin placa o bé esvàstiques a la solapa).

El passat dissabte 2 de febrer, a la matinada, el Casal va ser objecte d'un altre atac feixista. Els companys i companyes es van trobar una pintada amb marcat discurs d'odi, silicona al pany de la persiana i una ferrada d'oli llençada davant del local. Aquest és el darrer acte de molts, marcats també per un control policial i un dia a dia afectat per la intransigència d'alguns a tot el que representa el nostre estatus de classe treballadora i compromesa dins el marc territorial dels Països Catalans. I és que no poden suportar veure com el nostre projecte, mitjançant la praxis, la solidaritat i el suport mutu tira endavant més fort i decidit que mai. Els horroritza el fet que la societat comenci a comprendre d'on venim i qui volem ser. No poden acceptar el fet que s'accepti (des de la seva perspectiva de residu imperialista) que som un poble oprimit, una cultura amagada, una llengua maltractada i que el marc espanyol és, i serà, una imposició nascuda de la força militar i no pas un convenciment popular.
Es per tot això que animem a assistir a la Concentració del proper dissabte 9 de febrer, a les 12:00 a la Plaça de la Muntanyeta d'Alacant, així com a participar activament del Casal Popular Tio Cuc, una iniciativa d'associacionisme conscient, de feina de base i exemple de treball solidari.
La nostra força rau en aquesta tendresa, la de lluitar dia a dia fins a aconseguir el que molts no volen tolerar: Assolir, mitjançant el poder de la paraula i la convicció del treball fidel, el reconeixement i la normalització dels nostres drets com a poble i classe.
VOSALTRES, FEIXISTES, SOU ELS TERRORISTES!
 Aspecte de la persiana. Foto realitzada unes hores després.
Sindicat d'Estudiants del Països Catalans, 7 de febrer del 2013.

“Vostra raó es va desfent! La nostra és força creixent!” (Ovidi Montllor)
- Vídeo de la convocatòria. Feu clic aquí.
- Per a més informació sobre la notícia podeu consultar el bloc del Casal Popular Tio Cuc.