dimarts, 19 de febrer del 2013

El SEPC convoca vaga d'estudiants arreu dels Països Catalans el proper 28 de febrer


El SEPC convoca vaga d'estudiants arreu dels Països Catalans el proper 28 de febrer

 
El proper 28 de febrer el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans convoquem vaga arreus dels instituts i universitats del nostre territori. Entenem que després d’un primer semestre on les assemblees d’estudiants i tot el teixit associatiu ha anat gestant un clima crític en quant a la situació actual de l’educació, cal fer un pas endavant i tornar a buidar a les aules i sortir al carrer.
 
 
L’any passat ja en varen ser moltes les protestes i aquest any l’educació segueix en constant degradació i és per això hem de seguir al peu del canó per tal de seguir defensant la integritat de l’educació pública, popular i de qualitat. La Llei Wert, els pressupostos que anuncien noves retallades i eliminació de beques als ensenyaments post-obligatoris, l’augment de les taxes universitàries, la pèrdua de democratització als òrgans de govern dels instituts i universitats, el constant atac que rep el català arreu del territori... Els motius, una vegada més ens sobren. I no només als estudiants, sinó també als i a les treballadores dels nostres centres educatius. Els retallen el sou i els acomiaden i així fins provocar el gran desmantellament als serveis públics que patim les classes populars catalanes.
 
Ara és l’hora dels estudiants, ara és l’hora que conquerim l’educació pública i popular i gestem una nova alternativa al seu negoci que ens arruina i ens esclavitza.
 
El proper 28 de febrer sortirem al carrer arreu dels Països Catalans i seguirem lluitant per una educació pública, popular, antipatriarcal, catalana i de qualitat.

La seva crisi ens arruïna! Conquerim l'educació pública i popular!
 
 
 
Podeu seguir les convocatòries aquí:
 
- Barcelona: 12:30h a Pl. Universitat.
- València 12:00 a la Facultat de Geografia i Història (VAGA DE 48H).
- Mallorca 19:00 davant la Delegació de Govern.
- Tarragona: 12:00h Davant l'IES Martí Franqués.
- Girona: 12:00h davant el Rectorat.
- Lleida: 12:00h davant el Rectorat.
- Castelló 12:00 a La Farola (VAGA DE 48H).
- Alacant 13:00 a La Mà.
- Igualada: 17:15h a Pl. Castells.
- Reus: 19:00h a Pl. del Mercadal.
- Berga: 17:00h a Pl. Sant Pere.
- Manresa 11:00h a Crist Rei.
- Cervera 12:15h a Pl. de la Universitat.
 
 
18 de febrer del 2013
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans