dimecres, 30 de maig de 2012

Solidaritat contra les detencions d’escarni públic a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han dut a terme les detencions que feia dies esperàvem. A Sant Andreu ha començat la ràzzia contra l’independentisme i els vaguistes que van sortir al carrer el passat 29 de març. Dos detinguts d'aquest barri i un tercer, al barri de Sants, un periodista de mitjans alternatius.
 
En Jordi i el Natxo són a la Comissaria de Les Corts on s'hi ha convocat una concentració solidària a les cinc de la tarda.
 
A una setmana de la clausura en silenci de la web de delació gràcies a l’efecte d’accions de dignitat d’alguns dels que hi apareixien i les divereses demandes interposades, el Departament d’Interior carrega amb ira. Acusacions d’associació il·lícita, integració a organització de criminals, desordres, danys i delicte contra l’exercici de drets fonamentals.
 
No és la primera vegada que Interior pretén actuar contra l’independentisme per la via de l’associació il·lícita. Així ho va intentar contra el moviment estudiantil, contra el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, i ara ho torna a provar. Aquell intent no va reeixir i ara insisteixen en equiparar vaguistes amb criminals. Elevar el delicte de danys i desordres al d’associació il·lícita per justificar mesures punitives com la presó.Mesures dures que respondrem amb contundència. Amb la solidaritat dels qui donem la cara. Dels qui no ens amaguem d’organitzar-nos per la llibertat d’aquest poble, de l’opressió espanyola i francesa sí, però també per deslliurar-nos dels qui emparen el saqueig dels diners públics sense vergonya i sense obrir cap investigació de cap mena.
 
 
Sabem on són els vertaders delinqüents i quin sistema els protegeix. Nosaltres vàrem fer Vaga, a la nostra manera, i la tornarem a fer.
 
 
Solidaritat amb les companyes que lluiten!
 
 
 
Alerta Solidària
 
CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista)
 
Maulets (El jovent independentista i revolucionari)
 
SEPC (Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans)
 
COS (Coordinadora Obrera Sindical)
 
MDT (Moviment de Defensa de la Terra)
 
Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
 
CUP (Candidatura d'Unitat Popular)