dilluns, 7 de maig del 2012

No a la pujada de taxes




El Front d'Estudiants per la Univeristat Pública us convoca dimarts 8 a les 13:30 a una jornada de lluita a l'Àgora per fer-li front a l'augment desmesurat de les taxes i a la brutal retallada al dret de rebre una educació vertaderament PÚBLICA i de QUALITAT.

El Front realitzarà un parlament on explicarà les perspectives que té el moviment estudiantil arran d'aquesta bàrbara agressió i les tàctiques que cal seguir de cara a les futures mobilitzacions. Es desgranaran les claus per entendre el perquè d'aquesta mesura i els intents que farà el govern per tractar de neutralitzar i confondre les mobilitzacions estudiantils que es desenvoluparan per combatre-la.

A més a més, critiquem l'electoralisme dels membres d'Unión Universitaria i del Consell de l'Estudiantat pel seu intent de "rentar-se la cara" mitjançant la posada en marxa d'un autobús (pagat pel Rectorat) després que foren escridassats i xiulats pels estudiants dijous passat durant la concentració de la PUDUP. Entenem que mobilitzar-se només quan hi ha eleccions és purament electoralisme deshonest i oportunisme.

El dimarts 8, vine a les 13.30h a l'Àgora per demostrar que la comunitat universitària defensa els seus drets. DEMOSTREM QUE L'UJI NO ES VEN!

CONTRA LES RETALLADES!
CONTRA L'AUGMENT DE TAXES!
CONTRA L'OPORTUNISME!
PELS NOSTRES DRETS!
PER LA TEUA UNIVERISTAT!
PARTICIPA!!!

UNITS FEM FRONT!!!