dilluns, 14 de maig del 2012

El SEPC impulsa i demana el vot per al Front d'Estudiants per la Universitat Pública

La situació límit que està patint l'ensenyament superior ens obliga, més que mai, a estar alerta davant els nous atacs que s'estan produint i es produiran en contra del carácter públic de l'educació. Davant aquesta situació el moviment estudiantil hem de ser concients del perill que corre un dels pilars bàsics de la societat com és l'educació i actuar decididament en la defensa de la nostra Universitat.

El context actual ens obliga a desplegar els nostres esforços en tots els àmbits de la lluita, des de la base fins als órgans de govern, és per això que des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, i conjuntament amb altres organitzacions del moviment estudiantil, s'ha impulsat el Front d'Estudiants per la Universitat Pública. Perquè davant el procés de desmantellament de la universitat pública, a través de l'Estratègia Universitat 2015, les organitzacions estudiantils que, històricament ens hem oposat a totes aquelles reformes que s'han anat donant i que no fan més que posar els centres d'ensenyament superior al servei del gran capital, hem d'oferir una resposta forta , cohesionada i contundent.

Per tot això, davant la jornada electoral del proper 17 de maig, demanem el vot de l'estudiantat per al Front d'Estudiants per la Universitat Pública i de la mateixa manera vos animem a tots a participar activament d'aquest projecte, perquè no cal oblidar que la lluita institucional és necessària, però la lluita al carrer és imprescindible.

UNITS FEM FRONT!



Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans [SEPC-UJI]
Front d'Estudiants per la Universitat Pública [FEUP-UJI]