diumenge, 13 d’abril del 2014

Crònica XI Jornades Contra la Hipocresia Política

Estimats companys i companyes,

l'onzena edició de les Jornades Contra la Hipocresia Política ja ha arribat a la seua fi. Un any més estem ben contents/es perquè hem comptat amb ponents i xerrades excel·lents. Gràcies als companys de CGT de la “Marea Blanca” de Madrid, a l'extreballador d'RTVV Rafa Molés, als companys de Ràdio Terra, als companys de l'associació Wilaya UJI, de Guifi.net, de la plataforma Juntes Sense Por i els companys de Castelló, als companys de la Plataforma Antifracking de les comarques de Castelló i als companys de Perifèries. Gràcies a tots per haver vingut i haver compartit els seus coneixements amb nosaltres. 

Per altra banda, lamentem molt el succès que ha fet que aquestes jornades no hagen tingut a penes difusió, i com a conseqüència, hagen comptat amb un públic minoritari.


Volem expressar la nostra queixa i absoluta oposició a la Vicerrectora d'Estudiants de l'UJI, Pilar Agustín, per haver-nos fet boicot explícit en la difusió d'aquestes jornades. En primer lloc, ens va posar traves arribant a qüestionar la integritat dels ponents que dúiem per tal d'intentar censurar-los i així retardar l'enviament del correu difusor d'aquest acte. Després, van ser impediments purament burocràtics els que van impedir que no es poguera informar a tota la comunitat universitària de les jornades (convalidables per 1 crèdit) i així limitar moltíssim la seua difusió. 


Som conscients que els tractes són selectius i que organitzar actes que fan moure consciències no està ben vist pel sistema en el que vivim. Però nosaltres no ens aturarem, no deixarem que ens tapen la boca i seguirem, durant molt de temps, movent consciències i oposant-nos a l'actual sistema. Apostem i apostarem per la difusió d'alternatives i formes de reflexió i lluita en els diferents àmbits.


Moltes gràcies també als companys i companyes que assistírieu a les xerrades.


Esperem que hàgeu gaudit.


Salut i força!