divendres, 7 de setembre del 2012

Contra l'augment de les taxes! Fora Fabra de la universitat!

El proper dilluns 10 setembre a les 17,30 h visitarà la nostra benvolguda Universitat el president de la Generalitat Valenciana N’ Alberto Fabra amb motiu de la inauguració de l’edifici Espaitec II.

El Consell de l’Estudiantat de l’UJI condemna aquesta manca de respecte cap a la comunitat universitària, més especialment cap a estudiants i treballadors.

Aquest govern està continuant la progressiva privatització de l’ensenyament públic començada amb el procés de Bolonya, fent-lo cada volta més inaccessible per a la clas
se humil de la nostra ciutat i territori.

Considerem aquesta privatització completament intolerable, de tal manera que us convoquem a tots a assistir a la inauguració de l’Espaitec II, que tindrà lloc el dilluns en el citat edifici, per tal de demostrar que la comunitat universitària no vol aquestes provocacions totalment despreciables. L'acte començarà a les 18h, però, amb tal de donar-li la benvinguda al nostre benvolgut president, us animem al fet que assistiu a les rodalies de l'edifici a les 17:30h.

A més, volem fer públic que el Consell de l’Estudiantat de l’UJI declara oficialment que:
DECLAREM PERSONA NON-GRATA A EN JOSÉ IGNACIO WERT, MINISTRE D’EDUCACIÓ I GRAN RESPONSABLE DEL MAJOR ATAC A L’EDUCACIÓ PÚBLICA.

DECLAREM PERSONA NON-GRATA A N’ALBERTO FABRA, PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA, CÒMPLICE DELS ATACS REBUTS CONTRA LA EDUCACIÓ PÚBLICA.