dimarts, 28 d’agost del 2012

Concentració de suport a estudiant encausat


La repressió contra els moviments socials s'està fent notar als diferents punts dels Països Catalans, una de les lluites més castigades per la ràtzia repressiva, durant els darrers temps, està sent el moviment estudiantil.

L'oposició a les darreres reformes educatives així com la confrontació directa amb els responsables i còmplices del desmantellament de l'ensenyament públic ens ha dut a patir detencions, multes i fins i tot agressions per part dels cossos repressius de l'estat.

La nostra ciutat no ha quedat al marge d'aquesta repressió, com ho demostra el fet que un company del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha sigut, injustament, denúnciat per part de l'antic viceportaveu del Consell de l'Estudiantat de la Universitat Jaume I, Juan Luís Saura.

Per tal de demostrar la farsa d'aquest procediment i el suport al nostre company convoquem una concentració per al proper 12 de setembre (dia en que se celebrarà el judici) a les 11.00 a la Ciutat de la Justícia de Castelló de la Plana (Blasco Ibañez, 10).

MÀXIMA DIFUSIÓ!
LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA MILLOR ARMA!
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans [SEPC-UJI]