dijous, 12 de juny del 2014

[ACAMPADA-RECTORAT] Contra la normativa de permanència i progrés



Des del Front d'Estudiant per la Universitat Pública, i després d'un any de contínues negociacions amb l'equip directiu de la universitat per tal de modificar la normativa de permanència i progrés, volem comunicar que:

-L'equip rectoral ha traït les negociacions de manera unilateral, sense atendre a les demandes fetes pels representants de l'estudiantat.
-Després de complir tots aquells requisits que se'ns exigia als estudiants per dur a terme la nostra proposta (unitat de totes les organitzacions estudiantils, entregar una proposta alternativa, etc.), s'ha fet cas omís a la voluntat compartida de l'estudiantat.
-El Rectorat ha aprofitat la conjuntura de l'època d'exàmens per tal d'aprovar, en organismes no competents (Juntes de Centre) ni representatius de la totalitat de la Comunitat Universitària, aquesta Normativa a esquenes dels estudiants que defensaven els interessos dels discents en les negociacions.

I per tant, ens veiem en la necessitat de fer escoltar la veu de l'estudiantat a través d'una acampada indefinida en l'edifici de Rectorat que començarà el dilluns 16 a les 11h. L'acampada es mantindrà fins que no s'atenguen les exigències de l'estudiantat:

-Cap estudiant expulsat de la universitat per motius econòmics.
-No a la proposta de normativa de permanència i progrés que imposa l'actual equip rectoral.
-Que no s'incloga en l'ordre del dia la "Normativa de progrés" proposada pel rectorat a les Juntes de Centre. Ja que l'aprovació de la mateixa no és competència d'aquests òrgans de facultat, sinó del Claustre i del Consell de Govern.
-La possibilitat que la Comunitat Universitària decidisca sobre la "Normativa de permanència i progrés" entre ambdues propostes (la de Rectorat i la del Consell de l'Estudiantat), a través d'un REFERÈNDUM VINCULANT.

ES PREGA MÀXIMA PARTICIPACIÓ A L'ACAMPADA, PORTA LA TEUA TENDA. ENS VEIEM DILLUNS 16 A LES 11H A L'EDIFICI DE RECTORAT.

UNITS FEM FRONT!