dissabte, 11 de gener del 2014

Paelles 2014

Benvolgudes companyes i companys,

vos informem que avui, divendres 10 de gener, ha tingut lloc una comissió mixta entre el Consell de l'Estudiantat, les associacions estudiantils i diversos vicerectors, per parlar entre altres temes sobre la festa de les paelles.

En aquest punt, l'equip rectoral ens ha manifestat que no pensa pagar ni un cèntim per a la realització d'aquesta jornada, negant-se així a complir el seu compromís històric on el rectorat sempre havia sufragat les despeses d'infraestructura, residus i seguretat, i el Consell la resta.

El pressupost presentat enguany per la festa era amb molta diferència, el més econòmic en la història de la universitat, (16.000 euros front als 40.000 d'altres anys). Aquesta decisió de l'equip rectoral no és més que una mesura totalment hipòcrita per aconseguir que el Consell de l'Estudiantat assumisca tot el cost amb el seu cada vegada més retallat i reduit pressupost, impossibilitant que traga partides de beques i ajudes directament destinades a l'estudiantat.

No ens creiem les seues mentides, diners hi ha però se'ls emporten els de sempre. En el Consell Social de l'UJI, òrgan perfectament prescindible composat per empresaris, alcaldes i el president de la diputació, es cobra 205 euros individualment per cada reunió (d'aproximadament 1 hora i mitja), i en només un any se destina per a eixe òrgan més de 50.000 euros.

A més a més, sorprent i tristament, associacions com Unió Universitària s'han mantingut silenciosos durant la acalorada discussió al respecte, deixant al Consell de l'Estudiantat (i les associacions que el conformen) sol, i perdent així la unanimitat estudiantil necessària per a pressionar a l'equip rectoral per tal que financie la seua part corresponent de paelles 2014.

Us anirem informant de l'evolució de l'assumpte.

salutacions i sort amb els exàmens!

Consell de l'Estudiantat