dijous, 1 de maig del 2014

Arriba la IV Trobada d’Estudiants de Dret dels Països Catalans!

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, en consonància amb el marc nacional que treballem i amb coherència amb l’impuls de l’autoformació més enllà dels limitats i caducs Plans Docents resultants de l’aplicació del Pla Bolonya; tornem a ser partíceps de l’organització de la IV Trobada d’Estudiants de Dret dels Països Catalans.
De la mateixa manera que es féu amb el XIII Congrés d’Estudiants de Fiologia Catalana celebrat fa poc a la ciutat de Tarragona, som diversos els col·lectius i organitzacions que estem impulsant la Trobada.
Enguany, juntament amb l’organització antirrepressiva de l’Esquerra Independentista Alerta Solidària, laUniversitat Comunista dels Països Catalans i la Coordinadora Obrera Sindical; presentem el programa de la IV Trobada. Girarà entorn de temàtiques antirrepressives, laborals i filosofia del dret.
La Trobada tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig a la ciutat de Barcelona a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella), aula 13.007,, i cal confirmar assistència a l’adreça electrònica antirepressiva@sepc.cat. La programació és la següent:
IVTrobada