diumenge, 7 d’octubre del 2012

Convocatòria i manifest de l'Esquerra Independentista en motiu del 9 d'octubre


Dimarts dia 9, a les 18.00h, tots i totes a la Plaça de Sant Agustí en motiu de la diada del País Valencià.
Fem front a l'ofensiva espanyolista i a totes les retallades socials i nacionals que ens estan imposant.

"No podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu" deia el mestre Estellés. Fem-ho valdre, és ara o mai. Pels Països Catalans, per la independència de tota la nació al complet. 


 Manifest de l'Esquerra Independentista

Amb l'ofensiva neoliberal impulsada des de les diferents administracions i en el context de l'Europa del Capital, els i les valencianes ens enfrontem amb un panorama socioeconòmic desolador. Però els i les independentistes ho fem de valent, amb energia, perquè hem participat i participem de manera activa en totes les les lluites populars de nord a sud del territori: la Primavera valenciana, la vaga general del 29 de Maig i les mostres de solidaritat amb les represaliades d'aquesta, les mobilitzacions contra les retallades, contra les privatitzacions en sanitat i educació... Hem perdut la por i açò és tan sols el principi.

És el principi de la conscienciació nacional i de classe... diem prou! Ara toca lluitar, lluitar per la nostra cultura, perquè no acceptem que utilitzen la crisi per reduir encara més l'ensenyament en català, per marginalitzar la nostra llengua. Lluitar per recuperar la sobirania nacional que els governants han hipotecat amb projectes faraònics, projectes que han destruït el nostre territori i la nostra economia. Perquè estem fartes de terramítiques, d'aeroports sense avions, de formules 1, de copes Amèrica, de Papes, Rites i folklore ranci espanyolista.

Eixos mateixos espanyolistes que ocupen les institucions autonòmiques han arribat a qüestionar la nostra diada, que avui dia es troba, de fet, encara amenaçada. Aquest 9 d'Octubre els i les valencianes hem de deixar-los clar que no permetrem cap atac a la nostra identitat. Perquè a la Diada del País Valencià ens reafirmem com a poble, ens reafirmem en la nostra lluita per uns Països Catalans lliures de la dominació capitalista, de la dominació espanyola i francesa, lliures del patriarcat. Perquè no permetrem que el País Valencià romanga atrapat entre l'espasa espanyolista de la Plaça Manises i la paret de les renúncies a la construcció nacional, forçades per uns polítics burgesos que des de la Plaça Sant Jaume, ara flirtegen amb el sobiranisme. Perquè la Esquerra Independentista sempre ha apostat i apostarà per uns Països Catalans independents sí, però també en els que la classe treballadora no estiga explotada al servei de les grans multinacionals i dels Bancs, on la nostra terra estiga protegida i no sobreexplotada, on el jovent tinga un futur digne i no precari, on les estudiants puguen accedir a un ensenyament públic, popular i de qualitat en la nostra llengua, on el valencià no estiga menyspreat i amagat , on la nostra cultura siga popular i realment nostra, on les dones puguen decidir sobre el seu propi cos ...

I és per totes aquestes raons per les que estem avui al carrer, per dir ben alt i ben clar que ja no tenim por.Per deixar clar que davant d'aquesta falsa democràcia obsoleta, l'Esquerra Independentista seguirà teixint complicitats, apostant pel municipalisme, apostant fermament per la unitat popular als nostres barris, viles i ciutats. Perquè ja no ens alimenten molles, perquè volem el pa sencer.


Per la Independència i el Socialisme: la lluita és l'únic camí !
Visca la Terra!