dijous, 29 de setembre del 2011

El SEPC contra la concentració per la suspensió de la Festa de Benvinguda

Davant la concentració de dimecres passat en contra de la suspensió de la Festa de Benvinguda, el SEPC manifesta que:

Entenem que el motiu pel qual el Consell de l'Estudiantat es manifesta respon a un clar exemple de populisme amb la finalitat de treure'n rèdit polític en any electoral, més encara quan l'associació que n'està al capdavant ha mostrat en reiterades ocasions la seua negativa a la mobilització, per exemple, contra l'EEES o l'EU2015.

Les mobilitzacions, en un context com l'actual, han d'anar encaminades a defensar la universitat pública i a la denúncia dels efectes que l'aplicació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior està tenint a les nostres universitats. Efectes que, d'altra banda, des del SEPC ja fa anys que venim advertint i que tenen el seu últim exponent en la pujada massiva de taxes.

Des de la nostra organització seguirem mostrant-nos, ara més que mai, contraris a les polítiques neoliberals adoptades i que contribueixen a l'empitjorament, entre altres àmbits, de l'ensenyament.

Per això animem a tot l'estudiantat a mostrar públicament el seu rebuig al veritable problema, el procés de privatització de les nostres universitats.



Perquè si no defensem la universitat pública ningú ho farà per nosaltres!




Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans

Castelló, 29 de setembre de 2011