dijous, 10 de març del 2011

Crònica de la commemoració del 8 de març

9 de març 2011 - Recital poètic Veus Femenines

El passat dimecres 9 de març es reuniren una trentena de persones a l'aula de música de la Facultat de Ciències Socials i Humanes per commemorar el 8 de març, el dia de la Dona Treballadora. El Sindicat d'Estudiants del Països Catalans de la Universitat Jaume I (SEPC-UJI) va organitzar un recital poètic de la mà amb Veus Femenines, grup composat per Susana Sebastià (veu), Irene Gracia (piano), i Pau Monfort (clarinet). Entonaren una vintena de cançons que permetrien gaudir d'una vesprada reivindicativa.


8 de març 2011 - Parada Informativa

El plujós matí del 8 de març ha servit per a difondre el discurs del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans sobre la lluita antipatriarcal, conjuntament amb la resta de col·lectius de l'Esquerra Independentista de les comarques de la Plana. En la plaça Major també s'ha anunciat la xerrada sobre la igualtat formal que es desenvoluparia a la vesprada al Casal Popular de Castelló.

Fa quatre anys que ens trobem davant una crisi que és fruit del propi sistema capitalista i la pitjor part ens l’estem enduent, com sempre, els col·lectius més vulnerables i amb menys poder negociador: dones, joves, gent gran i persones immigrades. Ens està tocant patir els efectes més durs d’aquest sistema basat en l’explotació de la classe treballadora i la divisió sexual del treball.