dijous, 13 de novembre del 2014

"Sofrir per amor: realitat o ficció?" Taller Setmana Antipatriarcal

Amb motiu del 25 de novembre, dia contra la violència de gènere, des del nucli del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la Universitat Jaume I de Castelló us oferim una sèrie d'actes que constitueixen la Setmana Antipatriarcal 2014. Un dels actes que us oferim és un taller sobre "Sofrir per amor" que tindrà lloc el proper dijous 27 de novembre a les 17h a l'aula HA1016 de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l'UJI. Perquè l'educació serà antipatriarcal o no serà!

Aquest taller és un espai de reflexió compartida al voltant de les relacions afectives i sexuals. Realitzarem una aproximació a l'anatomia de l'amor, en concret a una forma de viure'l que ens fa mal i que pot arribar a matar. En aquest sentit, ens centrarem a identificar les representacions de l'amor romàntic en els discursos mediàtics dels mitjans de comunicació i, conjuntament, observar com afecten a les nostres vivències.

A càrrec d'Anna Garcia, psicòloga i especialista en prevenció de violència de gènere i relacions sexo-afectives des del "bon tracte".