dijous, 6 de novembre del 2014

El 9N les estudiants decidim desobediència!

Ací podeu llegir el nostre llibret: “Per què les estudiants hem de votar SíSí?”:
http://issuu.com/sepc_nacional/docs/issuu_s__s__

Ahir al migdia es va fer pública la sentència del Tribunal Constitucional que impugnava, de nou, el procés participatiu en què Convergència i Unió havia convertit la consulta del 9N després de la primera impugnació de la Llei i el Decret de Consultes del Parlament de Catalunya. Al vespre vam veure com milers de ciutadans anònims sortien als balcons de moltes ciutats a fer repicar les cassoles, en un gest que combinava l’anonimat i el compromís de la ciutadania del Principat amb la lluita per la democràcia i la independència.
Davant d’aquesta nova impugnació, la nostra resposta és i continua sent la mateixa que fa mesos: desobediència davant les seves impugnacions, mobilització per desbordar un procés que no és el què defensàvem des de l’inici i anar-hi, anar-hi i anar-hi des de tots els racons del país per convertir el 9N en un referèndum popular d’autodeterminació del i per al poble
Així doncs, continuem amb la crida d’anar als punts de votació aquest diumenge i de votar per aquella única resposta que respon als interessos del poble català (el doble sí). Sabem que les elits i oligarquies espanyoles faran els moviments que siguin necessaris per frenar aquest procés radicalment democràtic, que reflexa una profunda ruptura entre el seu fallit projecte de construcció nacional i la nostra voluntat de tenir memòria, de ser i continuar sent. Sabem que les elits catalanes no permetran cap avenç del procés si és en clau transformadora i d’avenç en el camí d’un procés constituent. 
Ens trobem, doncs, soles davant el 9N. Diumenge tenim una cita amb les urnes i amb la història. Les estudiants hi serem, fent passos cap a l’alliberament d’una petita part del nostre gran país, els Països Catalans, i hi continuarem sent fins l’emancipació completa del nostre poble i la construcció del marc educatiu únic que necessita.
Si Si-01
Per una educació pública, popular, catalana, antipatriarcal i de qualitat.
Les estudiants votarem SÍ i SÍ! SÍ a una Educació Digna, i SÍ a una Terra Lliure. 
Decidim Desobediència!
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans
5 de novembre de 2014, Països Catalans