divendres, 30 de maig del 2014

RESISTIR ÉS VÈNCER - No als abusos policials!

El Front d'Estudiants per la Universitat Pública i el Consell de l'Estudiantat de l'UJI denuncien l'actuació intimidatòria, els abusos policials i les sancions econòmiques imposades a les estudiantes durant la darrera vaga estudiantil del dijous 27 de febrer.

El FEUP, plataforma del moviment estudiantil al capdavant del Consell de l'Estudiantat de l'UJI, denuncia la intimidació policial que va tindre lloc a la vaga d'estudiants que va convocar el dijous 27 de febrer passat. La manifestació de migdia va tenir com a resultat almenys 24 estudiantes identificades i exhaustivament escorcollades, i que, a més a més, han rebut sancions econòmiques.

En opinió del FEUP, l'objectiu d'aquesta batuda policial és arreplegar informació de les activistes estudiantils per tal d'actualitzar els seus fitxers il·legals i infligir la por entre un moviment estudiantil que cada dia és més fort.

Per altra banda, el FEUP i el Consell de l'Estudiantat desmenteixen la versió policial (apareguda l'endemà a tots els mitjans de comunicació) i confirmen que 22 de les 24 manifestants identificades eren estudiantes, algunes d'elles menors d'edat, i que cap tenia antecedents policials. Els altres dos manifestants identificats van ser dos joves sindicalistes, reconegudes lluitadores locals per l'educació pública.

A més, per tal d'allunyar-nos d'aquesta lògica (és a dir, que la lluita per l'educació pública només ha d'involucrar els estudiants), expressem alt i fort que la lluita per l'educació pública és una qüestió que ens ocupa a tots i totes, tant a les persones que estudiem avui dia, com a les que ho van fer en el passat i les que ho faran en el futur, així com també a qualsevol persona que crega en un sistema educatiu realment públic, popular, de qualitat i a l'abast de tot el món.


— Samarrets amb el lema «Resistir és vèncer» per 6 €

— Rifa antirepressiva:Abonaments x2 Feslloch:1€

—Concert:Divendres 13 de juny | 22 H | La consulta del doctor (Castelló):
LOS CHIKOS DEL MAÍZ (rap polític, València)
ALMORRANES GARRAPINYAES (ska-punk, la Plana)
ARRAP (rap de soca-rel, València)
I després, fins a altes hores:
MASH MASTERS (Castelló finest) i DJ BIANO (Orxata Sound System)

8 € anticipada | 10 € taquilla
Llocs de venda: Casal Popular de Castelló

FRONT D'ESTUDIANTS PER LA UNIVERSITAT PÚBLICA

Us animem a col·laborar!

RESISTIR ÉS VÈNCER!

-------------------------------------------------------------------------------
Els diners aniran destinats íntegrament a la caixa de resistència per al moviment estudiantil, per poder fer front a las multes que les estan arribant als meus companys/es.