dimarts, 14 de maig del 2013

IIIa Trobada d'Estudiants de Dret a Castelló


 
Aquest mes de maig, per tercer any consecutiu, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i Alerta Solidària, hem organitzat la Trobada d'Estudiants de Dret, un espai de debat i pràctica jurídica dirigit per les estudiants de dret dels Països Catalans. En aquesta, es treballarà en la formació de les estudiants especialitzades en dret, resolent diversos casos pràctics que afecten al nostre moviment i que cada dia necessiten més capacitat de resposta jurídica.
 
Per primera vegada es celebrarà el proper dissabte 18 al Casal Popular de Castelló, carrer d'Amunt número 167, per tal de facilitar l'assistència de les que no hagueu pogut venir a les anteriors, ja que foren a Barcelona.
 
La jornada va adreçada només a estudiants de dret, militants de l'EI però també propers que hi estiguin interessats, tot i que aquests últims hauran d'inscriure's amb un preu simbòlic de 5 euros. Començarà a les 10h i durarà fins al migdia. En acabar, les que vulguin podran dinar i finalment assistir a la manifestació antirepressiva que tendrà lloc durant la tarda del mateix dissabte.
 
Per tal d'assistir-hi, poseu-vos en contacte des del correu antirepressiva@sepc.cat per tal de tindre un cens de les esudiants que hi participin.
 
PARTICIPA-HI!!