diumenge, 14 de juliol del 2013

18 DE JULIOL. DIA DE LA RESISTENCIA ANTIFEIXISTA CASTELLÓ


La veritat és que a dia d'avui el feixisme segueix present en els carrers.
Ara que es compleixen 82 anys d'un model polític, que va ser el primer a permetre una democràcia oberta i el vot de la dona, que va construir 10.000 escoles, va alfabetitzar a tot un país, a tota una classe obrera que no havia vist un llibre en la seua vida, va realitzar una reforma agrària per a uns 3 milions de camperols morts de fam, va reduir la jornada laboral a 8 hores, va incrementar els salaris, va donar cobertura asseguradora als treballadors, va desamortitzar els béns d'una església corrupta que en nom de déu deixava morir de fam als xiquets de les famílies humils i protegia als grans cacics, i que va ser aixafat per una sèrie de militars, terratinents, polítics feixistes, religiosos tradicionalistes i per classes adinerades, amb el suport d'Hitler ; és l'hora de fer alguna cosa, de plantar cara.

N'hi ha prou amb passejar pels nostres carrers, per a que la història negra del feixisme caiga sobre el teu cap des de l'alt dels carrers, que homenatgen a assassins, genocides i falangistes.
Ara que des dels mitjans d'informació de la dreta s'intenta justificar el colp d'estat, les atrocitats feixistes, la barbàrie d'Hitler. No deixarem construir cap estàtua més, posar cap carrer ni placa feixista, i restablirem els valors que ens van robar aquells éssers sense escrúpols.

Ells tenen els diners, l'educació privada, les facilitats. Però nosaltres tenim l'amistat, la unitat i l'amor a uns carrers que entre llàgrimes ens van veure créixer, i que porten molt temps esperant que se'ls lleve aqueix nom que les indigna i deshonra.

ELS CARRERS SÓN NOSTRES PERQUÈ SÓN ELS NOSTRES BARRIS!!!, NI LA POLICIA , NI ELS JUTGES, NI ELS BANQUERS, NI ELS POLITICS VAN A TRAURE Al FEIXISME DELS CARRERS, TU SI POTS!

DIJOUS 18 DE JULIOL 21:30H. PLAÇA ISABEL LA CATÒLICA. EIXIM AL CARRER A RECLAMAR LA FERRALLA!!! FORA SIMBOLS FEIXISTES DE CASTELLÓ!!!