dimecres, 19 de maig del 2010

Comunicat arran del debat entre associacions estudiantils

Comunicat arran del debat entre associacions estudiantils:

El dia 17 de maig hem sigut testimonis d'una demostració de dèficit democràtic a la nostra universitat, per part de la resta de col·lectius estudiantils, quan se'ns ha impedit participar, per segona vegada en menys d'una setmana en un debat radiofònic.

Des de les diferents candidatures s'ha informat a la comunitat universitària de que la nostra organització s'ha negat a participar en els dos debats, un organitzat per la cadena Ser i l'altre realitzat a l'UJI, des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans volem desmentir aquest fet i fer públic que en cap moment se'ns ha informat
de la realització dels esmentats debats en el que considerem un clar cas de repressió mediàtica i censura ideològica.

És curiós, doncs, que aquells sectors que s'omplen la boca parlant de democràcia siguen els mateixos que es dediquen a desprestigiar la nostra imatge davant tota la comunitat universitària a base de mentides i impedint-nos poder fer públiques les nostres reivindicacions.

La pregunta que cal fer-se ara és: per què utilitzen gran part dels seus esforços en impedir que es sentiga la nostra veu? La resposta és ben senzilla, i és que som la vertadera alternativa davant de candidatures que, tot i que intenten diferenciar-se, tenen més coses en comú de les que ens volen fer creure.

Contra la censura ideològica, per la llibertat d'expressió i per una universitat vertaderament democràtica seguirem ferms en la nostra lluita.