dissabte, 22 d’octubre del 2011

Front d'Estudiants per la Universitat Públic (FEUP)

Qui som?
El Front d’Estudiants per la Universitat Pública naix de la voluntat de l’estudiantat de la Universitat Jaume I d’unir-nos per construir un veritable ensenyament públic, on siguen els criteris acadèmics els que primen, i no els mercantilitzadors. Aquesta iniciativa ha sigut impulsada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Acontracorrent-UJI. Es tracta d’articular una resposta estudiantil forta i cohesionada davant la feble situació del moviment estudiantil a la nostra universitat.

Què volem?
Volem, des de la unitat dels estudiants de la UJI, vertebrar una proposta per la universitat pública, bastint un moviment d’oposició front a l’Estratègia Universitat 2015, que és la principal amenaça avui en dia. Entre altres mesures, els estudiants estan patint ja la pujada de taxes i la discriminació que suposa quedar-se fora del Campus d’Excel•lència.

Com funcionem?
El funcionament del Front d’Estudiants per la Universitat Pública és totalment participatiu i horitzontal, és a dir, tots els membres (tant col•lectius com individuals) prenen de forma conjunta les decisions i actuacions que s’han de dur a terme.


Per tot això convoquem a tots aquells que vullguen participar en aquest projecte, a una primera assemblea oberta que tindrà lloc el dimecres 26 d’octubre a les 13:00h. en l’aula HA1206AA de FCHS.

Està en joc la universitat pública, participa!